Gangen har blitt rød og flytting nærmer seg

Jeg har ikke massevis av oppdateringer å komme med om dagen, da jeg stort sett holder på med pakking. Selv om jeg bor en relativt liten leilighet, er det utrolig hva jeg har samlet opp jeg gjennom fem år! Og ikke minst hvor lang tid det tar å pakke ned alt. Men det nærmer seg. Leiligheten blir tommere og tommere, og eskene blir stadig flere. Flyttelasset blir kjørt sørover neste helg.

Den siste uka kommer jeg til å bo hos venner noen netter, før jeg også vender snuta sørover mer permanent. Det blir godt å komme inn i huset, men det blir også veldig rart og litt vemodig å flytte fra Trondheim. Her har jeg bodd siden jeg var 19, så det er klart at det har satt sitt preg på livet. Heldigvis er det bare en liten reise unna, og jeg kommer nok stadig på besøk. Jeg skal jo fortsatt jobbe innen NTNU, og dermed kan det blir noen ekstra turer oppover 🙂

Når det gjelder Solum er det småting som skjer der stadig vekk, og pappa har vel nærmest fått fast jobb som snekker/vaktmester der i høst. Blant annet har ny sofa kommet på plass, så første møbel er der allerede.

Gangen har også fått seg noen strøk med rødmaling!

Den var hvit fra før, men jeg vil gjerne ha de mer tradisjonelle og varme fargene. Også her er det brukt linoljemaling fra Møretyri.

Nå er det gulvet i gangen som står for tur, og det blir etter planen gjort neste uke. Det blir bra å bli kvitt disse ganske ufyselige flisene 😅

Gulvet er også ekstremt kaldt, da det ikke er varme i gulvet. Fliser uten varme er jo ikke kjent for å være spesielt varmt noe sted, og når det da også er i en yttergang i et noe tvilsomt isolert hus fra 1913 er det ikke noe blivende sted for føtter i sokkelesten. Det vil derfor bli lagt varmefolie og nytt gulv.

Kommer tilbake med bilder når gangen er ferdig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: