Første uke i Solum

Nå er den første uka på Toten og i Solum straks over. Jeg flyttet ordentlig inn på mandag, og da begynte jeg også i ny jobb på NTNU Gjøvik. Så langt trives jeg svært godt både i nytt hus og ny jobb!

Jeg er vant til å bo alene, men det er selvfølgelig noe ganske annet å ha et helt hus enn en liten leilighet i blokk. Heldigvis har jeg vokst opp i et enda eldre hus, så jeg er vant til at alt knaker og braker. Det har vært voldsomt til vind denne uka, så det er ingen fare med at huset er stille. Allikevel har det vært lett å sove, og jeg har kost meg her så langt.

Det er mye fyring, og selv om vedvarme er det beste og koseligste, skal det bli bra å få inn varmepumpe her. Jeg er ikke hjemme fra jobb før litt utpå ettermiddagen, og da blir det stressfyring for å få litt varme utover kvelden.

I dag er første dagen jeg er hjemme på dagtid og i dagslys, så det har vært riktig trivelig å pusle hjemme her. Da det ikke er lys i uthuset var det også litt lettere å hente ved. Jeg innser at jeg har blitt rusten på vedhugging etter noen år i byen, så her må jeg legge meg i hardtrening! Tror heller ikke det skader med by øks og huggestabbe 😅

Mye i huset er nå på plass, men det er selvfølgelig noen esker som må pakkes ut etter hvert. Det mangler også noen møbler her og der, men de får dukke opp etter hvert som jeg finner dem på auksjoner/bruktbutikker/finn. Jeg har allerede gjort noen bruktkupp 👌

Her er litt bilder nå som litt mer har kommet på plass.

I gangen er jeg på jakt etter en gammel kommode til oppbevaring. Foreløpig fikk dette bordet plass der. Kjøpt på auksjon i Trøndelag i høst. Duken fant jeg i dag på bruktbutikk 😄

Også et par ting som ble med hjem i dag. Fin gammel trebutt og jerngryte, visstnok fra Mustad.

Blondegardinene er på plass 💕 det skal også komme geraniumer og pelargonia her, men jeg må vente til de er i sesong.

Nydelig gammelt ferdaskrin!

Denne duken er etter oldeforeldrene mine (muligens slektninger av dem, men den var blant tingene deres). Den er så tynnslitt, og er lappet både her og der. Det er det jeg synes gir ekstra sjarm, og er det jeg setter pris på med gamle ting. De har levd et langt liv!

Fikk tak i denne fine gamle kista, og er veldig fornøyd med den som bord til lenestolen. Det har blitt en fin lesekrok. Duken her er også etter oldeforeldrene mine 🙂

Ha en god helg videre!

2 kommentarer om “Første uke i Solum

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: