Mørketid

Det var sensommer sist jeg skrev, og nå har det blitt senhøstes og mørketiden har slått inn. Det synes jeg ikke så veldig mye om, da jeg ikke er noe glad i vinteren og lange mørke dager. Jeg kunne gjerne ha gått i dvale og våknet igjen til våren da ting er grønt og lyst. Men livet må gå sin gang, og jeg prøver å gjøre det beste ut av det. I høst går jeg i dobbel stilling, så store deler av dagen går til jobb. Utenom det prøver jeg å gjøre kveldene trivelige med det jeg faktisk liker med mørketid – levende lys og vedfyring. Lange lesestunder i ørelappstolen til knitrende ovn gjør susen! Selv om det enda er noen uker til så blir det også fint med førjulstid og lys i vinduer.

Det skjer ikke stort i huset her nå, og det har ikke vært planlagt heller. Det går mer i småting, som for eksempel å få orden på gjesterommet. Der er det fremdeles noen esker som ikke er pakket ut. I Trondheim hadde jeg innendørs bod hvor en del saker ble oppbevart. Det har jeg ikke her, så til tross for bedre plass så er det noen ting det er litt vanskelig å plassere.

Ellers dukker det stadig opp små og store ting fra diverse bruktbutikker. Sist kom et par lenestoler på plass i stua. Har sett etter et par små/nette stoler som er gode å sitte i, men som ikke tar for stor plass. Det fant jeg på fredag! De er riktig spreke i fargen, og som flere andre ting jeg har er de rett og slett litt styggpene. Isolert sett ikke akkurat vakre, men de funker og blir riktig sjarmerende plassert i rommet.

Her er noen høstglimt fra Solum 🍁

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: