Jul i Solum

Det er nå et år siden jeg flyttet fra Trondheim. I fjor var huset bare fylt av flytteesker, og jeg flyttet ikke ordentlig inn før på nyåret. Derfor er det nå første gang jeg har pyntet til jul i eget hus 😄 Med en gang det ble advent kom det opp lys i alle husets vinduer. Det synes jeg gjør seg i den mørke årstiden! De siste dagene har juletreet og resten av pynten kommet på plass.

Fra før hadde jeg minimalt med juleting, da jeg alltid har reist hjem til jul. Så litt måtte skaffes. Jeg holder det allikevel ganske enkelt, og prøver å holde det litt gammeldags. Messinglysestaker er det over alt her hele året, men nå får de røde lys. Ellers har jeg kongler, tørkede appelsiner og bresk (så det lukter godt!) Her er noen glimt fra advent og jul i Solum 🙂

Hvert år koser jeg meg med å pakke inn gaver 🎁
Kanskje mest til pynt, men koselig læll!
Litt utelys 🕯️
Enkel pynt i dørkarmen
Brune pinner er de eneste julekakene jeg har bakt i Trondheim
I år ble det litt flere slag, blant annet strull for første gang 🙂
Noen få nisser får innpass 🎅
Julekongen på fat. Dette fatet har faktisk vært med meg i mange år, men pynten oppå varierer litt fra år til år!
En god gammeldags halmbukken 🐐
Jeg har prøvd å få tak i juletrepynt som ser gammeldags ut 🙂

Jeg har lang og god juleferie, noe som er godt etter en høst med dobbel stilling på jobb! Så selv om det blir en litt annerledes jul, skal jeg nyte den både her hjemme og med familien 😊

Med det vil jeg ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år! ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: