Nytt gulv på inngangspartiet

For et par uker siden hadde jeg innflyttingsfest, noe som var veldig trivelig! Det siste prosjektet som skulle være klart til da var nytt gulv og krakker på inngangspartiet.

Det ble heldigvis ferdig akkurat i tide 👌 Det ble en jobb for pappa og Anders, så jeg er veldig takknemlig for den hjelpen! I varmen ble det også litt mer jobb en tenkt, så jeg tror de synes det var godt når det var ferdig.

Det var intet mindre enn tre lag med gammelt gulv, mer eller mindre ødelagt og rottent. I bunnen var det tømmerstokker. De så ved først øyekast OK ut, men neida. Rottent der også. Men nå er det nye støtter i bunnen, og nytt fint gulv oppå! Satte også inn nye krakker på hver side. Det var der fra før, men på ene siden var den veldig smal. Så nå er de like brede og fine på begge sider 🙂

Opprinnelig hadde jeg tenkt å ha malt gulv slik det var før. Men jeg var ikke helt begeistret for tanken på å måtte male det stadig vekk. Det er også eneste vei inn og ut av huset, så det er ikke det mest praktiske steder å ha det nymalt. Jeg var heller ikke interessert i å ha vanlig impregnert treverk, da det grønne utseende ikke ville blitt fint. Derfor falt valget på Møre Royal. Fint og brunt, og mye penere til huset 🙂

Før
Etter 🙂

Nå har jeg ikke flere store prosjekter på en stund. Etter skifte av tak og div små og store ting er kontoen skranten en stund. Så sommeren byr på hagestell og litt maling. Ellers blir det nok en god bok i sola ☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: