Nytt tak på gang

Nå er våren (og årets) store prosjekt i gang – nytt tak!

Det blir utrolig godt å bli kvitt denne grå og stusselige steinen som ligger på nå, og få rød og fresh stein på plass. Det blir skrellet helt nedpå, og isolert, lagt nytt undertak og takstein 👌

Rent estetisk blir det veldig bra å få det gjort, og jeg gleder meg til å se resultatet. Men også praktisk for huset er det nødvendig. Jeg aner ikke hvor gammelt taket er, men det er meget modent for bytting. Det er heldigvis stort sett tørt og fint så langt, så jeg håper det fortsetter! Det var derimot lite isolasjon å spore (ikke overraskende dog), så når undertaket var revet så jeg rett ut oppe på gangen 😅 Synes det har vært mye trekk spesielt på det ene rommet oppe, og den totale mangelen på isolasjon i tak og vegger der forklarer vel saken. Så nå skal det nok bli andre forhold utover!

Jeg bruker de veldig dyktige og trivelige folka i tømrerfirmaet Fossen Stenberg 🙂 Lite og lokalt firma med masse kunnskap! Jeg synes det både er fint og viktig å bruke lokale folk og gjerne disse litt små firmaene som virkelig leverer kvalitet. I tillegg til taket skal de også fikse gulvet på inngangspartiet, slik at det blir klart for nye fine år 🙂

Jeg kommer mer flere oppdateringer og selvfølgelig det endelig resultatet når det er klart!

Andreas spankulerer på taket som ingenting, undertegnede synes noen trinn i stigen er nok 😉

Ellers har det ramlet inn noen nye (gamle) møbler, og småting. Følg meg gjerne på smaabruketsolum på Instagram 🙂

Været er helt nydelig om dagen, så jeg tilbringer all tid jeg kan ute. Litt hagearbeid og kommende prosjekter, lesing i sola og turer i nærområdet med og uten kamera. Fotosesongen våkner også til liv ☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: