Lørdagsriving

I dag måtte den gamle utedassen si takk for seg, og det var nok absolutt på tide!

Våren er her, og sola varmer deilig om dagen. Derfor er jeg også mye ute. Kikker rundt her og planlegger hva som skal og kan gjøres. Det var jo høst når jeg tok over, og mørk og kald desember da jeg kom sørover. Derfor holder jeg nå på å bli kjent ute her. I går trasket jeg litt rundt låven, og fant ut at de gresstripene som er ut mot jordet kan brukes til noe. Planen er nå i utgangspunktet litt planting og dyrking da det er veldig solrikt! Pappa var innom og så litt også, og foreslo at den gamle utedassen på enden av låven kunne rives. Den var i svært dårlig stand og hang uansett litt på halv tolv. Da blir hele veggen der ledig 👌

I dag gikk jeg en god og lang tur i sola, og når jeg kom hjem så jeg at pappa og brodern var godt i gang med riving. Herlig med god hjelp! 🙂 Nå er den revet, og panelet var knusktørt, men det andre var pill rottent. Så nå skal skrotet kjøres bort, og hullet fylles i. Og den grelle grønnfargen skal jeg få bort.

Luftige toalettfasiliteter for to 🙈

Låven eller er ikke i god stand, men jeg kommer ikke til å gjøre noe med den. På sikt blir det nok en ny låve, men frem til da får den gamle og slitte gjøre nytten sin 🙂 så maling av hele blir det ikke, men et lite spann med rødmaling skal jeg nok spandere på sørveggen!

Det nærmer seg nå skifting av tak, og jeg gleder meg så til å få nytt tak som er friskt og fint i fargen!

God helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: