Lysere tider og blomster i vinduet

Dagene blir nå stadig lysere og jeg har snart bodd her i tre måneder. Jeg trives utrolig godt, og kjenner mye på at jeg tok riktig valg ved å flytte fra Trondheim! Spesielt i disse koronatider hvor jobben også gjennomføres hjemmefra. I stedet for å sitte innestengt i en blokkleilighet har jeg her mer plass, lys og ikke minst veldig fine turmuligheter rett utenfor døra.

Fra en kald morgen for et par uker siden

Det er mange ting som har kommet på plass, og jeg benytter meg av alle auksjoner og bruktbutikker jeg kommer over til å få tak i ting jeg trenger/ønsker meg. Om noen skulle ha noen av disse tingene og tenker på selge det, ta gjerne kontakt 🙂

• Lintøyskap/pidestallslap i ubehandlet treverk

• Gammel kommode i ubehandlet treverk

•Lite spisebord (evt. med stoler) i ubehandlet treverk

• Piano i god stand som også er pent å se på i brunt eller svart.

Denne stolen falt jeg pladask for på en bruktmesse 🙂
Denne lesekroken har jeg blitt veldig glad i. Den brukes nå også til hjemmekontor. Jeg fikk også alle saueskinnene mine i hus (det er ganske mange), og flere av de varmer beina i sofaen og på krakk 🙂

Ellers er jeg glad for hver dag det blir mer vår ute, for jeg gleder meg veldig til å gå i gang ute her. Her skal det plantes og fikses i hagen! 🌱 Jeg har allerede plantet litt, og det vokser som bare det i minidrivhus i vinduskarmen.

Nå var det også endelig mulig å få tak i geraniumer, så nå har de første fått plass i vinduskarmen mellom blondegardinene. Jeg var også heldig å få tak i noen gamle leirpotter i gartneriet. Potter som har levd litt 👌

Neste store prosjekt er nytt tak. Holder på å avklare og avtale det i disse dager, og gleder meg veldig til å få det gjort. Taket er gammelt og trenger å byttes. Steinen som er nå er også veldig grå og kjedelig. Med ny rød takstein blir hele huset litt friskere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: